Nederlands   |   Engels

Wisselwerking 58
1112XS Diemen
Nederland

Open sollicitatie

Staat de gewenste vacature niet in het overzicht, stuur dan een open sollicitatie naar EMS.
Solliciteren!

Job alert

Klik op onderstaande link om een eigen Job alert aan te maken en ontvang per e-mail alle vacatures die matchen met uw profiel.

Twitter

Aan de slag bij EMS

Work hard, play hard! Dat voel je als je over de werkvloer bij EMS rond loopt. Er wordt hard gewerkt en als medewerker krijg je veel vrijheid om alles uit je werk te halen. Hierbij staan de klantbehoeften altijd centraal. Elke dag is een nieuwe uitdaging om onze klanten nog beter te bedienen. Met jouw inbreng maak je bij EMS zelf het verschil voor onze klanten. Betrokkenheid vinden we belangrijk en daarom wordt maandelijks het hele bedrijf bijgepraat over projecten, nieuwe ontwikkelingen en initiatieven. Zowel directie als medewerkers praten collega’s bij op het gebied van nieuwe initiatieven, ontwikkelingen en de voortgang van lopende projecten.

Tegelijkertijd vinden we ontspanning en teambuilding ook belangrijk, dus zijn er borrels op vrijdagmiddag en personeelsuitjes. Zo leer je ook je collega’s buiten werktijd kennen.


Wat doet EMS?


EMS zorgt ervoor dat bedrijven, zoals webwinkels en bedrijven met een multichannel organisatie, betalingen met creditcards zoals Visa en Mastercard kunnen accepteren. Daarnaast zorgen we ervoor dat een betaling met creditcard verwerkt wordt voor onze klant. Van het accepteren van een transactie tot het voorkomen van fraude.

Door de snelheid van technologische ontwikkelingen is EMS constant in beweging. We moeten ervoor zorgen dat bedrijven up-to-date blijven op het gebied van beveiliging van klant- en betaalgegevens. Ook nieuwe innovaties zoals betalen met je smartphone houden we goed in de gaten. Ook deze manieren van betalen moeten wij kunnen accepteren en verwerken. Zo kunnen we ook bedrijven adviseren over nieuwe kansen en blijf je zelf ook op de hoogte.


Solliciteren


Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan en mee te helpen om EMS tot nog een mooier bedrijf te maken? Solliciteer dan op een van onderstaande functies. Staat er geen geschikte functie bij stuur dan een open sollicitatie of meld je aan voor de job alert. Tijdens het sollicitatieproces geven we je graag snel duidelijkheid over de mogelijkheden. Als je aangenomen bent, krijg je goede begeleiding bij het inwerken. In je eerste maanden voer je regelmatig gesprekken met je nieuwe collega’s om kennis te maken en meteen te laten zien wat jij meebrengt.Onze klanten:


Our customers

Merken:


Brands