Nederlands   |   Engels

Wisselwerking 58
1112XS Diemen
Nederland

Open sollicitatie

Staat de gewenste vacature niet in het overzicht, stuur dan een open sollicitatie naar EMS.
Solliciteren!

Job alert

Klik op onderstaande link om een eigen Job alert aan te maken en ontvang per e-mail alle vacatures die matchen met uw profiel.

Twitter

Over EMS! Vacatures

De medewerkers van EMS

Naam: Luc Hoekzema

Functie: Credit & Risk officer

‘EMS schept de voorwaarden voor een prettige werksfeer’ 

 

Een onderdeel van mijn rol bij EMS is het adviseren van onze klanten op het gebied van fraude met creditcards. We adviseren en helpen klanten om problemen te voorkomen, fraude te signaleren en geen waardevolle omzet mis te lopen.  Een dankbare taak waar ik veel voldoening uit haal.

 

Het leuke van mijn baan is dat ik een heel breed takenpakket heb, waarbinnen ik veel vrijheid krijg. We werken binnen een klein team: de teammanager heeft een helikopterview en van mij wordt verwacht dat ik alles in goede banen leid. Een verantwoordelijke taak met  een gezonde werkdruk. Tegelijkertijd voorziet EMS mijn van alle tools om mijn expertise op het gebied van fraude verder te ontwikkelen.

 

EMS is een jong en vitaal bedrijf waar hiërarchie niet overheerst. Dat maakt de werksfeer heel aangenaam en relaxt. Iedereen is heel benaderbaar. De  lijnen binnen EMS zijn kort en daardoor kunnen we snel schakelen en onze klant ook snel van dienst zijn.

 

Werken bij EMS is werken met plezier. 

Naam: Angélique Preud’homme

Functie: Supervisor Operations

‘Customer care is dagelijks onze topprioriteit’

Het team dat ik aanstuur zorgt voor de afhandeling van vragen van onze klanten en partners. Deze vragen lopen uiteen van administratieve zaken tot complexe fraudegevallen. In het laatste geval voorzien wij onze klanten van alle benodigde informatie om de case snel af te kunnen handelen.

Het team van de afdeling Operations bestaat uit betrokken specialisten die dagelijks focus hebben op de klant en de regelgeving van de creditcardmerken zoals Visa en Mastercard kennen. Daardoor zijn we in staat om iedereen snel te helpen.

Als Supervisor zorg ik ervoor dat de focus op de klant continu aanwezig blijft, zowel op de afdeling als daarbuiten. Door mijn teamleden te coachen en te begeleiden, help ik hen om optimaal te kunnen presteren en het verschil te maken voor onze klanten.

Mede door de grote diversiteit aan nationaliteiten is EMS een fijn bedrijf om voor te werken. We werken in een fantastisch pand met veel licht en met een prachtig uitzicht. Als team hebben heel veel plezier om de klus goed te klaren!

 

Naam: Roos Cavanagh

Functie: HR-manager


‘Bij EMS kan je het verschil maken’

 

‘Geen dag is hetzelfde bij EMS. Toen ik 7 jaar geleden hier begon, hadden we een team van 24 personen. Inmiddels is de 100 in zicht. Deze groei zorgt ervoor dat er dagelijks meer werkzaamheden op HR-gebied aan de orde zijn. In mijn werk moet ik daarom flexibel zijn en ook de afdeling daarop inrichten.

 

Als HR-manager wil ik collega’s helpen om het verschil te kunnen maken. Iedereen krijgt de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Momenteel zit EMS in een verandertraject. Onze medewerkers worden getraind om nog efficiënter te  werken om uiteindelijk de dienstverlening naar onze klanten te verbeteren. Inmiddels heeft 50% van de medewerkers de training succesvol afgerond. We zien nu al de eerste positieve resultaten!.

 

Werken bij EMS betekent ook werken in een ontspannen en informele sfeer. Ook buiten werktijd worden er regelmatig borrels, feestjes en uitjes geregeld. Kortom: work hard, play hard!’
 

Naam: Pablo Oblitas

Functie: Manager Partnerships


“EMS: mooie, informele en professionele organisatie”

 

De afdeling Partnerships is verantwoordelijk voor het in contact treden met en onderhouden van de relatie met bedrijven die waarde aan de EMS-propositie toevoegen. Of dit nu een eCom Gateway, POS-aanbieder of –reseller, website- of shopping cart bouwer, of ander type partner is, we kennen ze allemaal. We zijn een klein, jong, onafhankelijk en zeer gemotiveerd team; altijd strategie vormen met betrekking tot bestaande en nieuwe spelers in de markt en hun potentiële synergie met EMS.

 

Eén van mijn verantwoordelijkheden als hoofd van de afdeling is begeleiden van de afdeling in het behalen van de afdelings- en organisatiedoelstellingen. Hoe doen we dat? Het is onmogelijk om het ‘grote plaatje’ te zien door binnen te blijven. Daarom gaan we naar buiten om de beste plekken te vinden om te brainstormen en ‘out-of-the-box’ oplossingen te verzinnen.   

 

Onze partners bevinden zich overal en het Partnership team is waar onze partners zijn. Reizen, begrijpen van andere zakelijke culturen en het vinden van win-win-situaties is onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

 

EMS ondersteunt de Partnership afdeling in het behalen van maximaal rendement uit elke samenwerking waar we aan werken. Er heerst een informele sfeer waar zowel de CEO als ook medewerkers van andere afdelingen openstaan voor nieuwe ideeën en meehelpen om hier vorm aan te geven. Ik kom oorspronkelijk uit Latijns-Amerika en EMS is de perfecte mix tussen flexibiliteit en een informele cultuur zoals de mijne, en de professionaliteit en accuraatheid van de Nederlandse.